en Liefde, de twaalfde dag van de reeks.

Van: Linkerhand

Aan: Rechterhand

Lieve Rechterhand,

Ik wilde je al een tijdje een brief sturen om te laten weten hoeveel ik van je hou. We werken al zo lang samen, maar ik denk dat ik pas onlangs begonnen ben te beseffen hoeveel we voor elkaar betekenen.

Ik hou van hoe soepel we samenwerken, hoe we elkaar aanvullen en hoe we elkaar ondersteunen. Jij bent degene die me helpt dingen vast te houden, zodat ik ze kan schrijven of tekenen. En ik ben degene die jou helpt om te knijpen en grip te krijgen.

Ik hoop dat we kunnen blijven samenwerken voor vele jaren te komen, en ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst voor ons in petto heeft.

Veel liefs,

Linkerhand


Van: Rechterhand

Aan: Linkerhand

Lieve Linkerhand,

Ik ben zo blij om je brief te lezen! Het is waar, we hebben al zo lang samengewerkt, maar ik denk dat ik pas onlangs begonnen ben te beseffen hoeveel we voor elkaar betekenen.

Ik hou van hoe we samenwerken, hoe we elkaar aanvullen en hoe we elkaar ondersteunen. Jij bent degene die me helpt om iets vast te houden, zodat ik het kan knijpen of grijpen. En ik ben degene die jou helpt om te schrijven of tekenen.

Ik hoop ook dat we samen kunnen blijven werken voor vele jaren te komen, en ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst voor ons in petto heeft.

Veel liefs,

Rechterhand

liefde handen


Geef een reactie

Omhoog ↑

nl_NLNederlands
%d