en Liefde , de elfde dag van de reeks.

Lieve zonnige lentedag,

Ik weet niet precies hoe ik dit moet zeggen, maar ik moet het gewoon kwijt. Vanaf het moment dat ik je zag, was ik verliefd op je. Jij bent de zon in mijn leven, de reden waarom ik ‘s ochtends wakker word en de laatste gedachte in mijn hoofd voordat ik in slaap val.

Ik weet dat ik niet de meest conventionele persoon ben, ik ben de regenbui, die vaak donker en somber is, maar jij maakt me gelukkig. Jij brengt kleur in mijn leven en maakt me geloven dat alles mogelijk is.

Ik kan niet langer wachten om je te laten weten hoeveel je voor me betekent. Daarom wil ik je vragen om mijn vrouw te worden. Laten we samen een leven opbouwen vol met liefde, geluk en avonturen. Laten we samen de regen en de zon zijn die elkaar aanvullen en elkaar laten schitteren.

Ik weet niet of je mijn gevoelens deelt, maar ik moest het gewoon proberen. Het zou mijn grootste droom zijn om je te mogen hebben als mijn vrouw.

Met liefde,

Regenbui. 

liefde handen


Geef een reactie

Omhoog ↑

nl_NLNederlands
%d