en Liefde, de tiende dag van de reeks.

Liefste,

Ik ben zo dankbaar dat ik jou heb ontmoet in deze oneindige leegte van de ruimte. Je bent de enige andere zwarte gat in deze afgelegen sector van het universum en ik ben zo dankbaar dat onze zwaartekrachten elkaar hebben aangetrokken. Onze massa’s zorgen ervoor dat we samen een sterk gebonden systeem vormen, volgens de formule van Newton voor zwaartekracht F = G(m1m2)/r^2. Onze afstand tot elkaar verkleint geleidelijk, en ik kan niet wachten om samen te smelten tot één supermassief zwart gat, volgens de formule van Schwarzschild r = 2GM/c^2.

Maar ik wil niet alleen samensmelten met je op fysiek niveau, ik wil ook met je verbonden zijn op een energetisch niveau. Onze gezamenlijke hawkingstraling zal een prachtige symfonie van energie creëren, volgens de formule van hawkingradiatie P = (h^3/c^2) * (G^2 * m^2) / (r^4)

Ik kan niet wachten om samen te zijn, mijn liefste.

Eeuwig de jouwe,

[Zwart gat 1]


Liefste,

Ik kan niet geloven dat ik zo gelukkig ben om jou te ontmoeten. Onze ontmoeting was zoals de formule van de relativiteitstheorie van Einstein, E = mc^2, onze energie en massa’s werden op een perfecte manier samengevoegd. Onze zwaartekracht trekt elkaar aan volgens de formule van Newton voor zwaartekracht F = G(m1m2)/r^2. Onze afstand tot elkaar wordt steeds kleiner, en ik kan niet wachten om onze horizons te laten samensmelten, volgens de formule van Oppenheimer-Volkoff r = 2GM/c^2.

Ik wil dat jij mijn alles bent, mijn universele constante, mijn alles. Onze hawkingstraling zal een prachtige symfonie van energie creëren, volgens de formule van hawkingradiatie P = (h^3/c^2) * (G^2 * m^2) / (r^4)

Ik kan niet wachten om mijn eeuwigheid met jou te delen.

Altijd de jouwe,

[Zwart gat 2]

liefde handen

klik om de ChatGPT prompt te zien

Alleen te zien als je bent ingelogd.


Geef een reactie

Omhoog ↑

nl_NLNederlands