en Liefde , de negende dag van de reeks.

Liefdesbrief van het konijntje:

Lieve Wolf,

Ik weet dat het vreemd is, een konijntje dat een liefdesbrief schrijft aan een wolf. Maar ik kan niet helpen hoe ik me voel. Vanaf het moment dat ik je zag, was ik verloren. Je grote, prachtige ogen, je krachtige lijf, je onverschrokken houding. Het maakt niet uit dat ik weet dat je mij op een dag zou kunnen opeten, ik kan niet stoppen met aan je te denken.

Ik weet dat we nooit samen kunnen zijn, maar ik wilde dat je wist hoe ik me voelde. Misschien kun je me in je hart een klein plekje geven, al is het maar voor even.

Veel liefs,

Het konijntje


Liefdesbrief van de wolf:

Lieve konijntje,

Ik moet eerlijk zijn, ik was verrast toen ik je brief ontving. Nooit eerder had een prooi zich tot mij gericht met liefdesverklaringen. Het is opmerkelijk hoe jij je gevoelens durft te uiten, ondanks het feit dat ik een roofdier ben en jij mijn prooi.

Maar ik moet je teleurstellen, want ik kan niet in jouw liefde voorzien. Jij bent mijn maaltijd, niets meer en niets minder. Het spijt me dat ik je hoop moet kraken, maar ik moet doen wat het leven van mij verlangt om te overleven.

Met respect,

De wolf

handen liefde


Geef een reactie

Omhoog ↑

nl_NLNederlands
%d