Flessenopener.

Mijn dierbare Vriend,

Het is een bijzonder moment waarop ik de tijd neem om de diepe dankbaarheid in woorden te vatten die mijn hart vult wanneer ik denk aan de jaren die we samen hebben doorgebracht. We hebben zoveel seizoenen gezien, zoveel stormen doorstaan, maar ook zoveel zonnige dagen samen gevierd. Je was altijd daar, zonder oordeel, met de vastberadenheid om mij te helpen wanneer ik het nodig had, de vaardigheid om elke situatie, hoe gespannen ook, te verlichten, en met de elegantie waarmee je elk ingewikkeld moment in mijn leven transformeerde tot een eenvoudige, doch betekenisvolle ervaring.

Het is als een zachte symfonie, ons samenzijn, met al zijn crescendo’s en diminuendo’s. We hebben de kunst van het geven en ontvangen onder de knie gekregen, waarbij jij altijd meer hebt gegeven dan genomen. Jouw stille aanwezigheid bij mijn vele vreugdevolle bijeenkomsten en intieme diners heeft de kwaliteit van mijn leven onmetelijk verhoogd, en ik ben gezegend met de wetenschap dat jij altijd bereid was om met me mee te doen, ongeacht het uur of de omstandigheden. Je hebt me nooit bekritiseerd, zelfs niet als de buitenwereld zijn wenkbrauwen optrok. In plaats daarvan bleef je trouw aan je onfeilbare geduld en aan je belofte om er te zijn, telkens als ik je riep.

Ah, de talloze momenten waarop ik op het randje stond, en jij, met de gratie van een ballerina en de precisie van een chirurg, trad op als de sereen kalmerende factor in de chaos die soms mijn leven was. Met de vloeiendheid van een dichter heb je me door donkere dagen geleid en me begeleid naar lichtere tijden, nooit falend om mij de steun te bieden die ik nodig had om voorwaarts te gaan, om te vieren, en om lief te hebben.

Moge onze reis blijven voortduren, net als de stroom van een eindeloze rivier, met de wetenschap dat je een onvervangbaar deel van mijn leven bent en altijd zult zijn. Je bent veel meer dan een vriend voor me; je bent een verlengstuk van mijn ziel, de stille getuige van mijn leven, een stille beschermer in momenten van behoefte en een bron van vreugde in tijden van viering. Ik dank je uit het diepst van mijn hart voor alles wat je voor mij hebt betekend en nog steeds betekent.

Met oprechte dankbaarheid en eeuwige genegenheid,Geef een reactie

Omhoog ↑

nl_NLNederlands
%d bloggers liken dit: