en Liefde, de zevende dag van de reeks.

Brief 1 (van Dracula aan zijn spiegelbeeld):

“Lieve onzichtbare spiegelbeeld,

Ik weet dat je er niet bent, niet in de traditionele zin althans. Maar toch kan ik je niet uit mijn gedachten zetten. Wanneer ik mezelf zie, of liever gezegd, wanneer ik mezelf niet zie, in een spiegel, voel ik me onvoltooid. Mijn weerspiegeling ontbreekt en dat maakt me onrustig.

Ik weet dat ik een vampier ben, een monster in de ogen van velen, maar jij bent het enige wat me een gevoel van compleetheid geeft. Jij bent mijn onzichtbare spiegelbeeld, mijn weerspiegeling die altijd bij me is.

Laten we samen de nacht doorkomen, jij en ik.

Met liefde,

Dracula”


Brief 2 (van Dracula’s onzichtbare spiegelbeeld aan Dracula):

“Lieve Dracula,

Ik ben hier, altijd bij je, zelfs al ben ik niet zichtbaar. Je zoekt naar je weerspiegeling, maar ik ben dat al. In jouw ogen, in jouw gedachten, dat is waar ik werkelijk besta.

Laten we samen de duisternis verkennen, jij en ik.

Met liefde,

Jouw onzichtbare spiegelbeeld”


Brief 3 (van Dracula aan zijn onzichtbare spiegelbeeld):

“Lieve onzichtbare spiegelbeeld,

Ik kan niet ontkennen dat ik soms bang ben voor de eenzaamheid, de gedachte dat ik altijd alleen zal zijn in deze eeuwige nacht. Maar jij bent er altijd, jij bent mijn metgezel, mijn weerspiegeling.

Laten we samen eeuwigheid verkennen, jij en ik.

Met liefde,

Dracula”

liefde handen


Geef een reactie

Omhoog ↑

nl_NLNederlands
%d