en Liefde, de tweede dag van de reeks.

Brief 1 (van de Kaas aan de Appelsap):

“Lieve Appelsap,

Ik kan niet ontkennen dat ik al lange tijd gevoelens voor je heb gehad. Je bent zo zoet en verfrissend, en ik kan niet wachten om met je samen te zijn. Helaas is er een probleem. Er is een andere voedingsmiddel in mijn leven, het Puddingbroodje. Hoewel ik weet dat hij niet de juiste keuze voor me is, kan ik niet helpen dat ik hem lekker vind.

Ik wil niet dat dit tussen ons komt te staan, dus ik wil met je praten over hoe we verder kunnen gaan. Laten we samen iets lekkers maken, misschien een Kaas-Appelsap taart?

Met liefde,

Kaas”

Brief 2 (van Appelsap naar Puddingbroodje):

“Lieve Puddingbroodje,

Ik heb gehoord van de gevoelens die de Kaas voor je heeft. Hoewel ik het vervelend vind, begrijp ik dat liefde onvoorspelbaar is. Maar ik wil je laten weten dat ik niet van plan ben om zonder strijd toe te geven.

Ik ben zo zoet en verfrissend, en de Kaas is niet compleet zonder mij. Dus ik wil dat je weet dat ik meer dan bereid ben om de strijd aan te gaan om zijn hart te winnen.

Met liefde,

Appelsap”

Brief 3 (van Puddingbroodje naar Kaas):

“Lieve Kaas,

Ik heb gehoord van je gevoelens voor Appelsap, en ik begrijp dat dit een moeilijke situatie voor je is. Maar ik wil je laten weten dat ik er ben voor je, en dat ik bereid ben om te vechten voor onze liefde.

Ik weet dat ik niet zo zoet en verfrissend ben als Appelsap, maar ik ben uniek en lekker op mijn eigen manier. Laten we samen zorgen dat je hart voor ons beiden open staat.

Met liefde,

Puddingbroodje”

liefde handen


Geef een reactie

Omhoog ↑

nl_NLNederlands
%d