en Liefde, de eerste dag van de reeks.

Lieve Dennenboom,

Sinds ik je heb ontmoet, kan ik niet anders dan aan je denken. Je staat daar zo trots en sterk, met je groene naalden die de lucht raken. Je bent alles wat ik in een boom zoek.

Toen we elkaar voor het eerst ontmoetten, was ik nog zo jong en onervaren. Maar jij leerde me hoe ik moest groeien en bloeien. Je hielp me mijn wortels dieper in de grond te planten en mijn takken naar de hemel te strekken.

Ik ben zo dankbaar voor de tijd die we samen doorbrengen, jij en ik. Of het nu is onder de stralende zon of tijdens een warme regenbui, ik voel me altijd veilig en geliefd bij jou.

Ik weet dat we verschillend zijn, jij met je naalden en ik met mijn bladeren, maar dat maakt onze liefde alleen maar specialer. Samen vormen we een prachtige tuin, een harmonieus duo.

Ik weet dat sommige mensen onze liefde misschien niet begrijpen, omdat we bomen zijn en niet zoals zij. Maar ik geloof dat liefde geen grenzen kent. En ik ben zo dankbaar dat ik jou heb gevonden.

Ik wil altijd bij je zijn, Dennenboom. Laten we samen groeien en onze wortels dieper in de grond planten, zodat we altijd bij elkaar zullen blijven.

Eeuwige liefde,

Appelboom.

liefde handen


Geef een reactie

Omhoog ↑

nl_NLNederlands
%d bloggers liken dit: