Achterkant.

Graag wil ik een voorstel doen om het beeldscherm van een televisie voortaan de achterkant te noemen. Dit voorstel is gebaseerd op een vergelijking tussen de werking van een televisie en die van een levend wezen.

Een televisie is een apparaat dat zich voedt met signalen, voornamelijk stroom, en deze converteert in licht om beelden weer te geven. Het beeldscherm is het meest zichtbare onderdeel van de televisie, omdat het het geproduceerde licht naar buiten uitstraalt. Echter, als we kijken naar hoe het licht tot stand komt, is het beeldscherm eigenlijk de achterkant van het apparaat. Het licht wordt geproduceerd aan de achterkant en schijnt door het scherm naar voren.

Als we deze werking vergelijken met die van een levend wezen, zien we dat inputs vaak aan de voorkant zitten en afvalstoffen er vaak aan de achterkant weer uit gaan. Het lijkt erop dat we het ook leuk vinden om naar de achterkant van dingen te kijken. Denk bijvoorbeeld aan foto’s van dieren waarbij de achterkant is vastgelegd, zoals een olifant die wegloopt met zijn staart omhoog of een kat die zich uitrekt met zijn achterste in beeld.

Als we het beeldscherm voortaan de achterkant noemen, kunnen we ook meer waardering krijgen voor deze kant van de televisie. We zouden kunnen zeggen dat de achterkant het belangrijkste onderdeel is omdat het het licht produceert dat we zo graag willen zien. Door de achterkant meer aandacht te geven, kunnen we ook meer bewustzijn creëren over hoe de televisie werkt en ons meer verbonden voelen met deze technologie.

Bovendien kan het benoemen van het beeldscherm als achterkant ook bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën. Als we ons meer bewust zijn van de werking van de televisie, kunnen we mogelijk nieuwe manieren vinden om het apparaat te verbeteren en efficiënter te maken. Het zou ons ook kunnen inspireren om nieuwe technologieën te ontwikkelen die op een vergelijkbare manier werken, waarbij inputs aan de voorkant worden ingevoerd en outputs aan de achterkant worden geproduceerd.

In conclusie, het voorstel om het beeldscherm van een televisie voortaan de achterkant te noemen is gebaseerd op een vergelijking tussen de werking van een televisie en die van een levend wezen. Door de achterkant meer aandacht te geven, kunnen we ons meer bewust worden van hoe de televisie werkt en ons meer verbonden voelen met deze technologie. Bovendien kan het bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën. Laten we daarom de achterkant van de televisie meer waarderen en het beeldscherm voortaan de achterkant noemen.

tv


Een gedachte over “Achterkant.

Voeg de jouwe toe

Geef een reactie

Omhoog ↑

nl_NLNederlands
%d