Water.

Manifest tegen verspilling van water

Water is een kostbare hulpbron die we moeten koesteren en beschermen. Als samenleving kunnen we meer doen om onze waterverspilling te verminderen en onze planeet te beschermen. Daarom roepen wij op tot actie om het gebruik van waterflesjes te verminderen en waterbesparing te stimuleren. We stellen voor om flesjes water met en zonder bubbels te verkopen zonder water. Dit zal het gebruik van plastic waterflesjes verminderen en het waterverbruik van bedrijven en consumenten verminderen.

Door waterflesjes zonder water te verkopen, kunnen we een aanzienlijke hoeveelheid water besparen. Laten we als voorbeeld een bedrijf nemen dat jaarlijks 10 miljoen plastic waterflesjes verkoopt. Als elk flesje 500 ml water bevat, betekent dit dat het bedrijf jaarlijks 5 miljoen liter water verbruikt om deze flesjes te vullen. Als het bedrijf besluit om flesjes zonder water te verkopen, zou het potentieel 5 miljoen liter water kunnen besparen.

We moedigen bedrijven en consumenten aan om verantwoordelijkheid te nemen voor hun waterverbruik en bewuste keuzes te maken die onze planeet ten goede komen. Samen kunnen we een positieve impact hebben op ons milieu en onze watervoorraden beschermen voor toekomstige generaties.

#bespaarwater #duurzaamheid

bottle


Geef een reactie

Omhoog ↑

nl_NLNederlands
%d