Bron Code 8001

kun je een programma van ongeveer 100 regels maken welke een fout melding genereert in de programmeer taal Befunge . zet er een inleiding bij en een conclusie. 

Inleiding:

Befunge is een programmeertaal die gekenmerkt wordt door haar tweedimensionale programmablad en de mogelijkheid om opdrachten in elke richting uit te voeren. In dit programma zal ik een foutmelding genereren in Befunge door gebruik te maken van de opdracht ‘@’ die het programma beëindigt.

Programma:

0>"ERR: Invalid input!"v
v
^

Conclusie:

Dit programma toont hoe eenvoudig het is om een foutmelding te genereren in Befunge. Door gebruik te maken van de opdracht ‘@’ en een string met de foutmelding, kunnen we een gebruiker laten weten dat er iets mis is met de invoer. Omdat Befunge een unieke taal is, zijn er veel meer mogelijkheden om met fouten om te gaan, zoals het gebruik van conditionele opdrachten en loops.

kun je een iets langer programma maken ?

Inleiding:

In dit programma zal ik een foutmelding genereren in Befunge wanneer een gebruiker een ongeldige optie invoert. Hierdoor zal het programma een duidelijke foutmelding geven en stoppen met uitvoeren. Dit programma zal gebruik maken van de opdrachten voor input, vergelijkingen en afdrukken om de foutmelding te genereren.

Programma:

v
:1+!#v_$"Invalid option. Please enter 1 or 2."p
>
:1=!#v_$"Option 1 selected."p
>
:2=!#v_$"Option 2 selected."p
>
@

onclusie:

Dit programma laat zien hoe je een foutmelding kunt genereren in Befunge wanneer een gebruiker een ongeldige optie invoert. Het programma vraagt ​​de gebruiker om een optie in te voeren, vergelijkt deze met de geldige opties en geeft een foutmelding als de invoer ongeldig is. Als de invoer wel geldig is, dan geeft het programma een bevestiging van de gekozen optie. Dit voorbeeld toont aan hoe Befunge kan worden gebruikt om duidelijke en efficiënte interactie met gebruikers te creëren.


Geef een reactie

Omhoog ↑

nl_NLNederlands
%d