Bron code 33

schrijf een kort programma in machinetaal welke eigenlijk overbodig is . Geef er een inleiding bij een een een conclusie . 

Inleiding:

Een programma in machinetaal kan soms overbodig lijken, omdat het alleen bestemd is voor de computer om uit te voeren en niet voor de gebruiker om te begrijpen. Toch kan het soms nuttig zijn om zo’n programma te schrijven, bijvoorbeeld om de prestaties van de computer te verbeteren of om specifieke hardwarefuncties te gebruiken.

Programma:


NOP

Conclusie:

Dit programma doet niets, het is een opdracht die geen effect heeft op de computer. Het is een voorbeeld van een overbodig programma in machinetaal. Dit soort programma’s zijn echter wel nuttig in bepaalde situaties, zoals bij het testen van specifieke hardware of bij het optimaliseren van prestaties.


Geef een reactie

Omhoog ↑

nl_NLNederlands